Over ons

Ons bedrijf werd opgericht in 1999. Intussen zijn wij uitgegroeid tot een solide en betrouwbare bouwpartner voor diverse opdrachten. 

Bouwpartners voert projecten uit in algemene aanneming met een focus op appartementen en woningen.

Wij werken voor professionele opdrachtgevers/projectontwikkelaars waarbij wij de zorg van het volledige bouwproces reeds in een vroeg stadium op ons nemen.

Vanaf de ontwerpfase staan wij de architect en opdrachtgever bij met onze technische en praktische kennis over bouwmethodiek, bouwkost, energieprestatie, akoestische eisen, veiligheid en het latere onderhoud van gebouwen.

Wij voeren de ruwbouwwerken uit met eigen vakmensen, onder toezicht van onze werfleiders. Er wordt steeds gekozen voor een kwalitatieve uitvoering. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de jarenlange ervaring en samenwerking van onze mensen en de verschillende onderaannemers met wie wij een langdurige en duurzame samenwerking opbouwen.

Meestal financieren wij ook het volledige bouwproject en zorgen wij voor de praktische begeleiding van de (particuliere) eindklant, de oplevering en de verkoop van de appartementen en woningen.

Reeds jarenlang staan wij in voor het technisch beheer en onderhoud van gebouwen. Door de kennis die wij hierin hebben opgebouwd, kunnen wij met praktisch advies een meerwaarde betekenen bij het ontwerp van nieuwe gebouwen.

 

Realisaties